1 de 10
Any Francesc Vila

Castellbell prepara els detalls del concert de tancament de l'any Francesc Vila

El concert conjunt de la Capella de Música Burés i el Cor de Cambra de la Federació Catalana d'Entitats Corals clourà la commemoració

Francesc Vila, amb la Capella del Burés i Josep M. Casafont, en una foto de 1978 | Coral Cardonina
per Redacció, 25 de gener de 2023 a les 11:52 |
Castellbell i el Vilar prepara els detalls del tancament dels actes commemoratius del centenari del naixement del compositor, músic, mestre i pedagog Francesc Vila, nascut al municipi l'any 1922. La cloenda serà en forma de concert i estarà protagonitzat per la Capella de Música Burés i el Cor de Cambra de la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).

Una trentena de cantaires de la Capella de Música Burés interpretarà les cançons més conegudes per als veïns de Castellbell i el Vilar, mentre que els membres de la FCEC cantaran les peces més populars. El cor de la FCEC s'ha constituït aquest mes de gener, està format per cantaires de les corals d'arreu de Catalunya i la de Castellbell serà una de les primeres actuacions que protagonitzarà.

El concert es farà el diumenge 12 de febrer a les 6 de la tarda al Casino Burés amb l'entrada gratuïta. La peça final del concert comptarà amb la participació conjunta dels cantaires de la Capella de Música Burés i del Cor de Cambra de la Federació Catalana d'Entitats Corals.

Exposició monogràfica


El concert anirà precedit de l'estrena d'una exposició monogràfica que recordarà la trajectòria del músic castellvilarenc amb una mostra de la seva obra, fotografies, objectes i quadres, que també divulgaran la seva obra com a pintor. La mostra quedarà exposada al vestíbul de Cant Burés i s'estrenarà a dos quarts de sis de la tarda.

 

Participació