L'exposició sobre els 50 anys d'Òmnium Bages-Moianès s'instal·la a Sant Joan de Vilatorrada

La mostra, que s'inaugurarà dissabte, es podrà visitar a Cal Gallifa fins al 5 de febrer en cap de setmana

La junta actual d'Òmnium Bages-Moianès presentant la imatge del cinquantenari el passat setembre
La junta actual d'Òmnium Bages-Moianès presentant la imatge del cinquantenari el passat setembre | Arxiu
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:10h
Aquest dissabte, a la Sala Petita de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, es farà la inauguració de l'exposició itinerant sobre els 50 anys d'Òmnium al Bages i el Moianès, Mig segle de lluita per la llengua, la cultura i el país, amb un muntatge audiovisual que recull els aspectes més rellevants d'aquests 50 anys i els seus protagonistes.

L'acte començarà a 2/4 de 12 del migdia, amb una taula rodona amb Josep Camprubí, Jordi Corrons, Delfina Corzan i Jaume Puig, expresidents de l'entitat, moderada pel periodista santjoanenc Aleix Solernou.

La mostra serà a Cal Gallifa fins al 5 de febrer i estarà oberta els dissabtes 28 de gener i 4 de febrer d'11.30 a 13.30 i de 18.00 a 20.00 h, i els diumenges 29 de gener i 5 de febrer, d'11.30 a 13.30 h. També s'han previst visites concertades per a alumnes dels centres educatius, en horari lectiu.

L'exposició, que es va inaugurar a Moià el mes de desembre passat, s'instal·larà posteriorment durant el mes de febrer a Sant Vicenç de Castellet (Auditori de la Biblioteca) i a la Sala Espai 7 del Centre Cultural del Casino, de Manresa, durant el mes d'abril. Està previst que durant la resta del curs la mostra visiti altres poblacions del Bages i el Moianès.