Manresa ha acollit 662 nedadors en el Campionat de Catalunya Màsters

El CN Manresa va ser el sisè en el medaller entre 62 clubs participants

Jaume Cots va participar en el Campionat de Catalunya amb més de 90 anys
Jaume Cots va participar en el Campionat de Catalunya amb més de 90 anys | CNM
Redacció
23 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:35h
Aquest cap de setmana, fins a 662 nedadors i nedadores de 65 clubs han participat al V Campionat de Catalunya Open de Natació Màsters d'hivern P-25m que s'ha disputat a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella de Manresa.

En la classificació segons el medaller, s'ha imposat el CN Aquamàster, seguit del CN Sabadell, segon, i el CD Jerez Natación Máster, tercer. El CN Manresa ha aconseguit la sisena plaça, però l'èxit més important ha estat la quantitat de nedadors i nedadores que van voler competir en nom del club, un total de divuit: Rafael Herrador, David Fernàndez, David Granados, David Egea, Gaspar Ventura, Francesc Martínez, Lluís Lázaro, Pablo Racero, Sandra Juarros, Maria Josep Negro, Montse Gomariz, Toni Ventura, Jaume Cots, Sabina Martínez, Oscar Guardó,  Toni Porcel,  Monica Herrador i Annabel Malagarriga.

En l'ordre individual, Ute Hasse, del CD Jerez Natación, i Rafael Cabanillas, del Marnaton, van aconseguir les marques més valuoses segons el rànquing elaborat a l'efecte. En total, durant la competició s'han establert cinc nous rècords d'Espanya i 14 rècords de Catalunya.

A nivell local, el CN Manresa va aconseguir 35 medalles, 16 d'or, 9 de plata i 10 de bronze, així com tres rècords de Catalunya, en l'apartat individual Jaume Cots i en relleus, el composat per Gaspar Ventura, Montserrat Gomáriz, Anabel Malagarriga, Francesc Martínez en: 4x100m estils mixt +240. Jaume Cots va assolir el títol estatal de 100m braça +90: 3'07"12, i els catalans en 200m lliure +90: 5'50"33 i 100m lliure +90: 2'50"45.