La Pirinaica derrota el fins ara imbatut Mollerussa capgirant el marcador (2-1)

L'equip de la Mion completa un gran partit contra el principal aspirant a proclamar-se campió

La Pirinaica ha guanyat el líder imbatut fins ara, el Mollerusa
La Pirinaica ha guanyat el líder imbatut fins ara, el Mollerusa | Hasmukh Kerai
22 de gener del 2023
Actualitzat a les 23:55h
El Mollerussa CFJ arribava aquest diumenge a la Gravera líder de grup i imbatut durant tota la temporada, amb només tres empats cedits fins al moment. Semblava que no podia ser el millor rival per a la Pirinaica per estabilitzar el seu rendiment després de la millora mostrada després de les festes de Nadal, però l'equip de la Mion s'ha plantat al terreny de joc convençut de les seves possibilitats i ha aconseguit una important victòria 2-1.

I no és perquè el partit se li hagi posat fàcil de seguida. Per complicar-ho, al minut 37 Soldevila executava magistralment una falta directa i posava els del Pla de l'Urgell en avantatge. Lluny de baixar els braços, la Piri ha continuat lluitant i de seguida n'ha obtingut premi. Marcel Bellido a punt d'arribar al descans engaltava a l'escaire des de fora l'àrea i tornava les taules al marcador.

En un partit que ha tingut força ocasions per ambdues parts, al minut 68 ha arribat la jugada que ha determinat el partit quan Graells, en pròpia porta, ha establert el gol definitiu de la Pirinaica, que ha arribat al final del partit podent mantenir el marcador.

Un cop finalitzat el partit, un grup de seguidors visitants han agredit diversos aficionats locals.