El Baxi Manresa ha presentat una queixa a l'ACB pels arbitratges rebuts

Jordi Serracanta considera que no se l'està respectant com es mereix

El president del Baxi Manresa, Jordi Serracanta
El president del Baxi Manresa, Jordi Serracanta | Bàsquet Manresa
22 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:10h
Jordi Serracanta va atendre als mitjans radiofònics Ràdio Manresa i RAC1 després de la derrota del Baxi Manresa contra l'Unicaja Màlaga (94-98). A l'emissora local, el president de l'entitat bagenca va dir que "estem emprenyats amb l'actuació arbitral. Ho vam traslladar a l'ACB i no se'ns està respectant el què l'entitat i l'equip es mereix". 

Serracanta va posar com a exemple decisions que van passar al darrer minut de partit contra els andalusos. El president manresà no va voler dir que la mala situació a la classificació sigui dels àrbitres però sí que "en algun moment delicat i transcendental l'arbitratge no està a l'alçada de la competició. I ho estem patint nosaltres en primera persona". Dues de les jugades que més han perjudicat al Baxi Manresa són el floping xiulat a Devin Robinson aquesta jornada i la falta que va rebre Guillem Jou a Santiago de Compostel·la.

El president del Baxi Manresa es va expressar de forma semblant als micròfons de RAC1 i va demanar novament "respecte per a la nostra entitat. Ens la mereixem com tothom. I davant d'això esperem respostes.". 

Els manresans han llançat 137 tirs lliures menys que els seus rivals acabada la primera volta. El segon equip amb pitjor balanç, el Joventut, té un balanç negatiu de 57. És a dir, vuitanta de diferència. Serracanta va dir que "això no és normal. L'equip ha de poder competir com els altres i poder ser dur com els altres, Hi ha situacions puntuals de partit que es van acumulant i la queixa l'hem formalitzat amb tots els ets i uts. I la queixa l'hauríem fet si haguéssim guanyat avui". 

Arxivat a