El CB Artés recupera el camí de la victòria contra el CB Castellar (75-64)

Derrotes de La Salle Manresa a casa contra el CB IPSI i del CB Vilatorrada a la pista del Club Natació Sabadell

Els artesencs han reprès el camí de la victòria
Els artesencs han reprès el camí de la victòria | Hasmukh Kerai
22 de gener del 2023
Actualitzat a les 0:32h
Els equips bagencs de la Copa Catalunya masculina han tingut sort diversa en els seus compromisos d'aquest dissabte. Mentre que el Grup Via Artés ha tornat a guanyar després de perdre a les darreres dues jornades, La Salle Manresa S. Gol i el Terra Endins Vilatorrada han perdut els seus compromisos.

Amb aquests resultats els artesencs s'agafen a la part alta de la taula de Copa Catalunya amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes, mentre que col·legials i santjoanencs mantenent un balanç equilibrat a la baixa amb 6 victòries i 7 derrotes, però lluny de les zones de perill.

El CB Artés recupera el camí de la victòria
El Grup Via Artés ha conseguit una important victòria aquest dissabte contra el cuer CB Castellar, 75-64, en un partit que han dominat a partit de l'equador del primer quart, 7-7, fins al xiulet final. Els del Bages no han fet cap estrebada en el marcador però gradualment han anat posant punts de distància amb el seu rival fins aconseguit un màxim avanatatge de 21 punts, 63-42 a falta de 2 minuts per acabar el tercer quart. A partir d'aquí, han administrat la diferència fins al resultat final.

Portella ha estat el màxim anotador local, amb 11 punts, seguit d'Eduard Mas i Jan Osul amb 9.

- Estadístiques del partit

Un nefast tercer quart condemna el CB Vilatorrada a Sabadell
El Terra Endins Vilatorrada ha completat un bon partit a la pista del CN Sabadell malgrat la derrota final 81-74. Després d'un empat 19-19 en el primer parcial, els bagencs han aconseguit el seu màxim avanatatge, 29-42 poc abans d'anar al descans, que ha estat arreglat pels locals 31-42. Al tercer quart, però, als de Sant Joan no els ha entrat res i només han anotat 4 punts i els del Club Natació han capgirat el marcador, 57-46. Al quart definitiu, els bagencs s'han acostat al marcador i fins i tot s'han posat per sobre, 70-72 a falta de 3 minuts, però l'esforç ha passat factura i han acabat derrotats.

Xavier Roqueta ha estat el millor bagenc amb 19 punts, seguit d'Èric Manzanares amb 18.

Partit d'alternatives entre La Salle i CB IPSI
La Salle Manresa S. Gol ha acabat perdent un partit ple d'alternatives en el joc i el marcador contra el CB IPSI, 65-72, que han encarat millor el quart definitiu. El primer quart ha estat manresà per la mínima, 15-14, després de diversos canvis de denominador. Fins al descans la tònica ha estat la mateixa fins al punt que s'hi ha arribat 32-32. A la represa, els dos equips han continuat alternant-se i s'ha arribar als 10 minuts finals amb un 50-52 que ho deixava tot per decidir. El darrer quart ha estat jugat amb més frescura pels jugadors de l'IPSI, que s'han esdut el duel.

Per part manresana, Gerard Talarn ha fet 17 punts i Nil Deix 9.

A la propera jornada hi haurà derbi bagenc entre el Grup Via Artés i el Terra Endins Vilatorrada, dissabte a 1/4 de 8 de la tarda. La Salle Manresa S. Gol, per la seva part, rebrà el Vedruna Gràcia el mateix dia a 3/4 de 6 de la tarda.