Pedro Martínez: «Hem jugat molt a prop del nostre màxim»

Ibon Navarro creu que el Baxi Manresa anirà cap amunt

Pedro Martínez durant el partit contra l'Unicaja Màlaga
Pedro Martínez durant el partit contra l'Unicaja Màlaga | J. Alberch
21 de gener del 2023
Actualitzat el 22 de gener a les 11:12h
Pedro Martínez ha marxat content amb el joc del Baxi Manresa contra l'Unicaja Málaga. No amb el resultat. L'entrenador creu que els seus jugadors han estat "a prop del nostre màxim" i per això no ha fet cap retret a ningú. Martínez ha lamentat no haver pogut comptar durant molts minuts amb Adam Waczynski per culpa d'una lesió, sense diagnòstic encara, i també de l'eliminació de Martinas Geben. Per aquestes dues causes l'equip bagenc ha arribat força cansat al final del partit.

De cara al futur al Baxi Manresa només li val seguir treballant i intentar que "allò que no depèn de nosaltres no ens afecti". Les errades al tram final del partit Martínez les ha situat en el marc que "els errors formen part del joc".

Respecte a les decisions arbitrals no ha volgut entrar a valorar-les tot dient que "només parlo de coses tècniques". 

Ibon Navarro creu que el Baxi Manresa anirà cap amunt
El tècnic visitant, Ibon Navarro, ha definit el partit com un "cara o creu". El vitorià ha destacat que el Baxi Manresa "ens ha superat en tots els aspectes estadístics però el bàsquet és un qüestió de dinàmiques. I nosaltres estem en un moment dolç".

Sobre el Baxi Manresa n'ha comentat que veu un equip millorat les darreres setmanes i creu que a la segona volta "serà un equip perillós". 

Arxivat a