El Manresa CBF continua indomable i aconsegueix una important victòria a Vilanova (54-68)

Un parcial de 0-14 només començar facilita molt el partit a les del Bages

El Manresa CFB continua la seva magnífica temporada
El Manresa CFB continua la seva magnífica temporada | Hasmukh Kerai
21 de gener del 2023
Actualitzat el 22 de gener a les 0:34h
El Manresa femení ha consolidat aquest dissabte a Vilanova la seva ratxa de victòries imposant-se 54-68 a l'Intersport Olaria Samà Vilanova en un partit que ha dominat des del salt inicial. La victòria referma el Manresa CBF a la part alta de la classificació, amb un balanç de 10 victòries i 2 derrotes, només per darrere del Càmping Bianya Roser a la Copa Catalunya de bàsquet.

El partit s'ha posat de seguida de cara, amb unes vilanovines que no han entrat al partit fins al minut 5, i unes manresanes que han aprofitat l'oportunitat en atac per clavar un parcial de 0-14. A partir d'aquí, les locals tot just han pogut maquillar el resultat per finalitzar el primer quart 8-19.

El segon quart ha començat diferent. Les locals han tornat el parcial a les bagenques amb un 15-6 que les deixaven només 2 punts per sota a falta de 2 minuts per arribar al descans, 23-25. La reacció no ha estat suficient i les manresanes han tornat a posar les coses a lloc amb un nou parcial favorable, 0-9, que amb una cistella final del Vilanova, ha deixat el 25-34 al marcador abans d'anar als vestidors.

A la represa, les locals han empès, 33-38 al minut 4, i les del Congost han respost, 33-43 al minut 5. L'avantatge manresà s'ha ampliat fins als 12 punts durant el tercer quart, 35-47 al minut 7, però les de Vilanova han tornat a respondre per deixar el 43-50 a falta de disputar l'últim quart.

De nou, un parcial de 0-7 tornava a posar distància entre els dos equips, 43-57 al minut 3 de de l'últim quart. L'últim esforç de les locals per baixar els 10 punts de diferència amb el 49-57 a mig període, ha estat anul·lat pel Manresa CFB amb un darrer parcial de 5-11 per deixar el 54-68 final al marcador.

Per part manresana, Paula Barghout ha estat un puntal sota la cistella amb 22 punts, ben secundada per Maria Caro des de la línia de tres i amb 10 punts. La propera jornada el Manresa CBF visitarà el CEEB Tordera Unigirona, dissabte a 2/4 de 5 de la tarda.