Un Covisa Manresa en plena ratxa de victòries visita la pista l'Hospitalet Bellsport

L'enfrontament arriba just una jornada després que els manresans hagin superat els del Barcelonès a la classificació general

El Covisa Manresa vol seguir encadenant victòries a l'Hospitalet
El Covisa Manresa vol seguir encadenant victòries a l'Hospitalet | MFS
Redacció
20 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:44h
El Covisa Manresa jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia a una de les pistes més complicades de la competició, la de l'Hospitalet Bellsport, que actualment es troba tercer a la competició després de ser superats, en la darrera jornada pel conjunt manresà, que encadena set victòries consecutives.

L'Hospitalet Bellsport és l'equip menys golejat de la categoria amb molta diferència, amb només 38 gols encaixats. En canvi, a l'apartat golejador els manresans els superen ja que n'han fet 70 i els de l'Hospitalet 61. Ara, dos punts per sobre a la classificació del seu rival, el Covisa Manresa intentarà mantenir aquesta ratxa positiva davant d'un equip que al pavelló Sergio Manzano només ha perdut en una ocasió de vuit partits jugats (Mataró), ha empatat en dues (Calvià i Industrias) i ha guanyat la resta (Ripollet, Irefranck Elx, Picassent, Natació Sabadell i Cerdanyola).

Com a visitant també ha jugat vuit partits amb només dues derrotes, el primer partit de lliga a Manresa (4-2) i l'últim a Ripollet dissabte passat (3-2). En la resta de partits ha empatat a Elda i Barceloneta, i ha guanyat a Eivissa, Esplugues, Escola Pia Sabadell i Canet.

L'equip manresà només tindrà la baixa d'Asis, ja que la resta d'efectius es troben a disposició de Borja Burgos, a excepció tambe de la desconvocatòria de Riba.