L'escola Flama perdrà una línia d'Infantil 3 de cara al curs 2023-24

La Taula Local de Planificació ha establert una ràtio de 18 alumnes per classe a les escoles públiques de Manresa per a aquell curs

Escola La Flama
Escola La Flama | Arxiu
19 de gener del 2023
Actualitzat el 21 de gener a les 3:24h
Davant la davallada de natalitat i la disminució d'alumnes que s'han d'incorporar el proper curs al sistema educatiu a Manresa, la Comissió de Participació ha proposat a la Taula Local de Planificació sortir a una ràtio de 18 alumnes per classe a les escoles públiques i a 22 alumnes per classe a les concertades de Manresa de cara al curs 2023-24.

Malgrat aquesta reducció de ràtio, segons ha pogut saber NacióManresa i ha confirmat amb els Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, la baixada d'alumnes farà que s'hagi de produir el tancament d'una línia d'I3 el proper curs 2023-24 a la ciutat.

D'aquesta manera, la Taula Local de Planificació ha decidit que l'escola Flama, situada a Pineda de Bages, però pertanyent al sistema escolar manresà, perdi una línia a l'inici del cicle escolar, a Infantil 3 (I3), que en tindrà només una, en comptes de dues, de cara al curs 2023-24.

La comunicació oficial d'increment o tancament de línies escolars es farà quan es publiqui l'oferta inicial, abans de la preinscripció, cap a principi de març.