Horts de Sant Benet dona 1.000kg d'excedent de carbassa a la Plataforma d'Aliments de Manresa

A part de l'entrega d'excedent al Bages, també han donat 2.400kg de carbassa al Banc d'Aliments de Barcelona

Donació de l'excedent de carabassa a la Plataforma dels Aliments de Manresa
Donació de l'excedent de carabassa a la Plataforma dels Aliments de Manresa | Horts de Sant Benet
Redacció
18 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:57h
El projecte Horts de Sant Benet situat a l'espai Món Sant Benet a Sant Fruitós de Bages, va fer entrega dimarts de 1.000kg d'excedent de carbassa de cacauet al Plataforma d'Aliments de Manresa, gestionat per la Fundació Convent de Santa Clara.

Horts de Sant Benet es un projecte d'inserció sociolaboral gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera. El seu coordinador, en Ferran Argilés explica  que el programa té per objectiu la generació de llocs de treball en l'àmbit de l'agricultura ecològica i la jardineria, per a persones en situació vulnerable del territori, preferentment joves, per tal de treballar la seva inserció social i laboral al mercat de treball ordinari.

És un recurs obert que possibilita, a la persona vulnerable, el manteniment del seu rol actiu en l'entorn que l'envolta, potenciant de les seves capacitats (personals, socials i ocupacionals).

Tot l'equip, personal d'inserció i d'estructura, està contractat per la Cooperativa MANS, cooperativa  social de productes ecològics que inserta laboral i socialment a joves amb dificultats. El model productiu dels horts es base en el cultiu de producte fresc i ecològic.

A part de l'entrega d'excedent al Bages, el projecte també ha donat 2.400kg de carbassa al Banc d'Aliments de Barcelona.