Ferran Verdejo presenta la seva candidatura a alcalde de Cardona en conversa amb Illa

El teatre Els Catòlics es va omplir de públic

Salvador Illa i Ferran Verdejo en l'acte al teatre Els Catòlics de Cardona
Salvador Illa i Ferran Verdejo en l'acte al teatre Els Catòlics de Cardona | PSC
Redacció
17 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:39h
Dijous passat Ferran Verdejo i Salvador Illa, acompanyats del grup parlamentari socialista, van realitzar un diàleg on el candidat a l'alcaldia de Cardona va presentar les seves línies del projecte per governar el municipi, en un teatre Els Catòlics ple fins el galliner. 

El candidat a l'alcaldia de Cardona va exposar el full de ruta pel que considera el canvi que necessita Cardona per encarar una nova etapa en el municipi. La reindustrialització del municipi, l'accés a l'habitatge, la neteja i la seguretat van centrar els eixos del candidat cardoní en les seves intervencions.

Verdejo va exposar, també, la feina realitzada des de "una oposició útil per a la ciutadania" amb propostes pel municipi que s'han fet realitat com els darrers pressupostos participatius on es va donar veu al municipi o inversions plantejades pels socialistes en les eleccions del 2019 com la millora de la zona esportiva de La Coromina

Salvador Illa, per la seva part, va assenyalar el model de fer oposició del candidat cardoní com el camí correcte per arribar a l'alcaldia i per ser útils als ciutadans. Illa va mostrar el total suport al candidat i al projecte dels socialistes a Cardona. També, en clau catalana, el cap de l'oposició al Parlament va remarcar la importància de les propostes socialistes als pressupostos per tal de fer avançar Catalunya.

A l'acte van assistir els diferents diputats i diputades del PSC al Parlament de Catalunya, la plana major de la Federació del Bages, Berguedà i Solsonès i de la Joventut Socialista de Catalunya d'on el candidat n'és el Secretari d'Organització Nacional. 
Arxivat a