Manresa inaugurarà una exposició d'usuaris del Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències

Un dels objectius de l'exposició és trencar l'estigma de l'addicció

La Casa Lluvià acollirà l'exposició dels usuaris del CAS Bages
La Casa Lluvià acollirà l'exposició dels usuaris del CAS Bages | COAC
Redacció
17 de gener del 2023
Actualitzat a les 9:56h
La Casa Lluvià inaugurarà aquest dimecres, a les 6 de la tarda, l'exposició Deixar-nos fluir, que es podrà visitar fins a l'11 de febrer. Es tracta d'una mostra de manualitats i treballs artístics elaborats per cinc persones usuàries del Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències (CAS Bages), integrat a la Divisió de Salut Mental de la Fundació Althaia.

L'exposició sorgeix d'una iniciativa compartida entre professionals i usuaris del CAS Bages. La intervenció a nivell comunitari és una part fonamental en l'abordatge de la salut mental. Deixar-nos fluir és una oportunitat per mostrar a l'exterior allò més íntim i personal, compartir-ho, connectar amb la resta de societat i trencar amb l'estigma de l'addicció, tot posant en valor les seves creacions a partir de l'art.

L'exposició, doncs, pretén compartir amb la ciutadania de Manresa i comarca les creacions de cinc persones del territori que han passat per històries de patiment i que, a través de la pintura, la maqueteria, la modelació de fusta i el reciclatge de materials, han pogut canalitzar-lo i generar bellesa.

La mostra convida el públic a reflexionar sobre les capacitats i habilitats creatives que les persones tenim a través de les múltiples opcions que ofereix l'art. L'horari d'obertura de l'exposició és de dimecres a dissabte, de 17.30 a 20.30h.