Antiavalots per detenir un home de 45 anys per violència domèstica a Manresa

Ampli desplegament policial a la plaça Sant Ignasi aquest dimecres al vespre

Antiavalots dels Mossos, a l'esquerra, preparant-se per accedir a l'habitatge
Antiavalots dels Mossos, a l'esquerra, preparant-se per accedir a l'habitatge | Pere Fontanals
12 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:17h
Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres a la nit un home de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència a l'àmbit de la llar, després que un ampli dispositiu policial tingués tallada la plaça Sant Ignasi de Manresa mentre agents antiavalots accedien a l'habitatge on es trobava l'individu.

Els fets han passat sobre 2/4 d'11 de la nit quan tres patrulles de Mossos d'Esquadra han atès un requeriment per violència domèstica a la plaça Sant Ignasi, 9, de Manresa. Quan han arribat a lloc han pogut parlar amb la víctima a peu de carrer, però no han accedit a l'habitatge on hi havia el presumpte maltractador.

Al seu pis, l'home o s'ha tancat per dins o tenia una actitud violenta o algun tipus d'arma, de manera que els agents han requerit la presència d'antiavalots per arribar-hi i practicar la detenció. En casos de violència domèstica, la policia catalana no dona segons quins detalls. Sigui com sigui, han arribat dues furgonetes dels ARRO i els agents, en formació de filera, han accedit a l'immoble on després d'uns minuts han tornat a baixar amb l'home detingut.

Mentre ha durat l'operatiu, la plaça Sant Ignasi en direcció al carrer de les Escodines ha estat tallada al trànsit. La víctima no ha requerit atenció sanitària al lloc dels fets.