L'alcaldable d'Impulsem, Joan Vila, deixa finalment els càrrecs de Pimec

Era vicepresident de Pimec Comerç i Pimec Autònoms a nivell nacional i vicepresident de Pimec i president de Pimec Comerç a la Catalunya Central

L'alcaldable d'Impulsem, Joan Vila
L'alcaldable d'Impulsem, Joan Vila | Pere Fontanals
Redacció
11 de gener del 2023
Actualitzat a les 15:13h
Joan Vila, candidat d'Impulsem Manresa a les eleccions municipals de 2023, ha abandonat definitivament tots els càrrecs que tenia a Pimec, després que el passat juny ja se n'apartés temporalment. Vila era vicepresident de  Pimec Comerç  i de  Pimec Autònoms  a escala nacional, vicepresident de  Pimec a la Catalunya Central  i president de Pimec Comerç a la Catalunya Central. 

El candidat d'Impulsem explica que "després de valorar-ho amb el president de Pimec, Antoni Cañete, vam creure convenient posar punt i final a aquesta etapa i així no generar cap dubte ni debat sobre la neutralitat de la patronal, malgrat que encara no hem constituït cap partit i no soc militant d'enlloc, tal i com manen els estatuts de Pimec". A més, Vila destaca que "ha estat un orgull servir al teixit econòmic". 

Amb aquesta renúncia, Vila se centra exclusivament en liderar una candidatura municipalista i transversal "en què hi haurà representats diferents sectors de la societat manresana" i que vol sembrar la llavor del "model de ciutat que un ampli ventall de la ciutadania projecta i desitja". 

Amb l'arribada del nou any, Impulsem Manresa es prepara per afrontar uns mesos de gran activitat que vindran farcits de novetats sobre el projecte. La candidatura treballa a hores d'ara en la confecció d'una llista que es podria enllestir en poques setmanes, i pròximament també preveu organitzar debats i taules rodones per tractar assumptes claus que afecten la ciutat.