L'Associació d'Empresaris d'Els Dolors inicia la neteja de les façanes dels seus associats

El pla es durà a terme en col·laboració d'empreses especialitzades en la neteja de façanes i s'executarà en els pròxims dies

Pintades en una de les naus del polígon d'Els Dolors
Pintades en una de les naus del polígon d'Els Dolors | AEED
Redacció
10 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:40h
La junta de l'Associació d'Empresaris d'Els Dolors ha aprovat una despesa per a la neteja de les façanes dels seus associats amb la voluntat de dignificar el polígon.

Aquesta entitat considera que la imatge de les empreses "és un element clau per promoció i dinamització del polígon". A tal efecte, la junta directiva ha decidit posar en marxa un pla de xoc de neteja que millori la imatge general del polígon.

El pla es durà a terme en col·laboració d'empreses especialitzades en la neteja de façanes i s'executarà en els pròxims dies. Una vegada conclòs, s'aniran fent actuacions puntuals de manteniment en totes aquelles pintades que es vagin detectant, en les façanes de les empreses associades.

La junta espera que aquesta iniciativa contribueixi a millorar la sensació de neteja i seguretat del polígon Els Dolors i a fomentar "la confiança dels treballadors, clients i visitants".

Amb la voluntat de mantenir el desenvolupament del polígon i la seva millora contínua, durant aquest any 2023 es preveu enfortir la representativitat de l'entitat, molt necessària per tirar endavant projectes cooperatius i compartits com la seguretat privada, videovigilància o la Comunitat Energètica Manresa Il·lumina.