Atraquen amb un ganivet de grans dimensions el Caprabo del carrer Pompeu Fabra de Manresa

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra treballa en la recerca del lladre, que es endut tota la recaptació d'una de les caixes

Caprabo del carrer Pompeu Fabra de Manresa on va tenir lloc l'atracament
Caprabo del carrer Pompeu Fabra de Manresa on va tenir lloc l'atracament | Pere Fontanals
10 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:34h
La Unitat d'Investigació de la comissaria de Manresa dels Mossos d'Esquadra busca un home que el passat dissabte, 7 de gener, al migdia, va atracar el supermercat Caprabo del carrer Pompeu Fabra i es va endur tota la recaptació d'una de les seves caixes, segons ha confirmat la policia catalana a NacióManresa.

Els fets van passat al voltant de les 2 del migdia quan un home, amb la cara semitapada per una braga va treure un ganivet de grans dimensions i va amenaçar una de les caixeres de l'establiment tot reclamant-li els diners que tenia en caixa. La treballadora va donar-li els bitllets que tenia a la caixa i l'home va fugir corrent del supermercat.

A partir de l'avís, agents dels Mossos d'Esquadra van tallar l'espai i van fer recerca per la zona, però no van tenir èxit. A partir dels testimonis i d'altres elements, els Mossos d'Esquadra treballen en la recerca del lladre, que aquest dimarts encara no havia estat detingut.