1 de 10
Eleccions municipals 2023

Salvador Illa acompanyarà Ferran Verdejo en la seva presentació com a alcaldable de Cardona

L'acte del PSC tindrà lloc al teatre Els Catòlics, aquest dijous a la tarda

Ferran Verdejo, candidat a l'alcaldia de cardona pel PSC | PSC
per Redacció, 9 de gener de 2023 a les 11:46 |
Aquest dijous 12 de gener a les 7 de la tarda al teatre Els Catòlics de Cardona, Salvador Illa acompanyarà el reelegit alcaldable pel PSC, Ferran Verdejo. en l'acte de presentació pública de la seva candidatura.

El candidat socialista, que també és el portaveu dels socialistes al Consell Comarcal del Bages, repetirà per segona vegada com a candidat del municipi bagenc, després d'encapçalar la llista socialista a les eleccions municipals del 2019.


Verdejo també estarà acompanyat de diferents càrrecs institucionals i orgànics del partit així com dels candidats socialistes de la federació del Bages, Berguedà i Solsonès que assistiran a l'acte de presentació.

Els socialistes esperen superar el 22% del vot aconseguit en les passades eleccions municipals per optar a l'alcaldia de Cardona. L'objectiu del PSC a Cardona "passa per trencar l'actual majoria d'ERC".


Amb el lema És el moment de Cardona els socialistes de Cardona volen remarcar la importància d'aquestes eleccions municipals per al municipi "en un moment vital per al seu desenvolupament social i econòmic".
Participació