Un camió fa tisora i talla durant gairebé 3 hores la C-55 en sentit sud a Manresa

S'han acumulat dos quilòmetres de trànsit aturat a l'altura del polígon de Bufalvent tot i l'obertura de peatges a l'autopista

El camió després de la tisora a la C-55
El camió després de la tisora a la C-55 | Pere Fontanals
09 de gener del 2023
Actualitzat el 10 de gener a les 9:18h
Un camió que ha fet tisora i ha quedat creuat a la C-55 en sentit Barcelona ocupant els dos carrils de la marxa, a la baixada passat el polígon de Bufalvent de Manresa, ha obligat a tallar el trànsit de la via en sentit sud durant dues hores i tres quarts aquest dilluns, des de 2/4 d'11 del matí fins a 1/4 de 2 del migdia. Bombers i Mossos d'Esquadra han treballat en l'operatiu de regulació i retirada del vehicle articulat.

La via ha registrat dos quilòmetres de trànsit aturat segons el Servei Català del Trànsit, que haurien estat més si no fos per les sortides en sentit Manresa al polígon dels Trullols o Viladordis, que els vehicles han usat com a alternativa per seguir el seu trajecte. Trànsit també ha activat la gratuïtat universal -sense necessitat de reconeixement de matrícules- a la C-16 fins al peatge de Sant Vicenç de Castellet.

El camió ha fet tisora a l'inici de la baixada, ha xocat contra la mitjana i ha quedat creuat, sense que s'hi hagi vist implicat cap més vehicle, ni el conductor no n'hagi resultat ferit.
Arxivat a