Pedro Martínez: «La nostra situació no és còmoda»

Porfirio Fisac fa una valoració semblant a la del tècnic del Baxi Manresa

Pedro Martínez durant el partit d'aquest diumenge
Pedro Martínez durant el partit d'aquest diumenge | J. Alberch
08 de gener del 2023
Actualitzat a les 19:33h
Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa, ha situat en la diferència en l'encert entre els dos equips la clau que ha marcat el partit en que el Casademont Saragossa s'ha endut la victòria. L'entrenador de l'equip manresà ha dividit el partit amb dues parts. El tram final de la primera part ja no ha agradat a Martínez que a la sala de premsa ha lamentat que "hem deixat de passar-nos bé la bola". Al tercer quart ha seguit la mateixa dinàmica al mateix temps que "ells han olorat la nostra por". Tot i tornar a ficar-se al partit en unes accions de cor durant el període definitiu això no ha estat suficient. 

El Baxi Manresa té per endavant un difícil calendari. Martínez prefereix no mirar-lo massa tot i que admet que serà complicat canviar la dinàmica del seu equip. "La nostra situació no és còmoda", ha asseverat. 

Porfirio Fisac fa una valoració semblant a la de Pedro Martínez
El tècnic visitant, Porfirio Fisac, ha fet una valoració gairebé calcada a la del seu homòleg però des de la tranquil·litat d'haver assolit el triomf. Un dels fets que Fisac ha valorat és "no haver tingut una diferència alarmant" en la seva contra. Després d'un primer quart de domini manresà a la segona "hem parat les seves contres i hem dominat el rebot". Al final, "els tirs ens han entrat a nosaltres". 

Arxivat a