Victòria d'infart del Covisa Manresa contra l'Industrias B (6-5)

Els manresans han marcat sobre la botzina final el gol del triomf, que ha pujat al marcador després de la revisió arbitral

Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria abraçats a la pista
Els jugadors del Covisa Manresa celebren la victòria abraçats a la pista | MFS
07 de gener del 2023
Actualitzat el 08 de gener a les 16:04h
Falten 3 segons i mig per acabar el partit contra l'Industrias B, i el Covisa Manresa té un córner a favor. El resultat és d'empat a 5. Centra tancat, el porter fa un mal rebuig, Iker xuta al pit del porter i li torna a caure als peus, torna a xutar entre un niu de cames, l'empeny Terri i la pilota entra a porteria. Es desferma la bogeria a la grada i a la pista. L'àrbitre es dirigeix a taula. Pregunta i repregunta. El gol s'ha fet dins del temps. Nova victòria manresana, la sisena consecutiva.

El Covisa Manresa i l'Industrias B han protagonitzat un partit intens amb diverses alternatives en el joc i en el marcador. Els manresans tornaven de l'aturada de Nadal amb la voluntat de mantenir la ratxa de victòries a la lliga i reforçar la seva candidatura a la part alta de la classificació, en posicions de play-off. I a fe que ho han aconseguit, ja que el triomf d'infart aconseguit els manté en la tercera posició, però a 6 punts de distància de quedar fora d'aquestes primeres quartes places després de la derrota del Nueva Elda.

El Covisa Manresa ha sortit a la pista amb més ganes i ja al minut 4 Lavado marcava el primer gol local després d'un rebuig del porter. Un minut després el porter visitant abandonava la pista lesionat. Però als minuts 9 i 10, l'Industrias capgirava el marcador amb gols d'Adri i Mati. L'alegria visitant duraria poc. Al minut 11, Noguera empataba el partit i al 16 era Terri qui tornava a posar els locals per davant en el marcador.

A la represa, els de Santa Coloma de Gramenet sortien amb més força però amb falta de punteria. Tant és així, que eren els manresans els que marcaven al minut 27, amb un nou gol de Lavado a passada de Xavi Cols, que jugava el seu primer partit a l'equip de Borja Burgos. El domini de la pilota dels visitants, però, no trigaria a donar els seus rèdits. Al minut 34 marcava Abde i al 36 ho feia Marco, per tornar a situar les taules al marcador.

Borja Burgos ordenava joc de porter-jugador i l'aposta li donava resultat de seguida. Aaron anotava al minut 38 el cinquè després d'una gran jugada de Lavado. Industrias copiava la tàctica manresana i, jugant també amb porter-jugador, Abde empatava al 39. D'aquesta manera s'arribava a un corner favorable als manresans a falta de 3 segons i mig que acabaria desfermant l'eufòria al Pujolet.

Fitxa tècnica
- Covisa Manresa: Cella, Santa, Iker, Aaron i Terri; Lavado, Cols, Noguera, Manu, Riba  i Aran.
- Industrias B: Robert, Mati, Niel·lo, Adbe i Adri; Joan, Victor, Ruben, Nestor, Aitor, Marc i Marco.
- Àrbitres: Hugo Pérez i Guillem Alonso
- Gols: 1-0 Lavado 4', 1-1 Adri 9', 1-2 Mati 10', 2-2 Noguera 11', 3-2 Terri 16', 4-2 Lavado 27', 4-3 Abde 34', 4-4 Marco 36', 5-4 Aaron 38', 5-5 Abde 39', 6-5 Terri 40'