El conseller d'Educació visitarà el nou edifici de l'escola Pla del Puig de Sant Fruitós

El proper 11 de gener al migdia i a primera hora de la tarda

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, serà a Sant Fruitós el proper dimecres
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, serà a Sant Fruitós el proper dimecres | Adrià Costa
Redacció
05 de gener del 2023
Actualitzat a la 13:47h
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, serà el dimecres 11 de gener a Sant Fruitós de Bages per a visitar el nou edifici de l'escola Pla del Puig, que va posar-se en funcionament amb l'inici del curs escolar.

La visita institucional començarà a 1/4 de 2 del migdia a les dependències de l'Ajuntament on serà rebut per l'alcaldessa, Àdria Mazcuñán, i el regidor d'Ensenyament, Felip Echarri, i també per altres membres del consistori. La visita també comptarà amb la presència de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol, de la directora dels Serveis Territorials d'Educació a la Catalunya Central, Gemma Boix, i de la cap del Gabinet del conseller, Gemma Espanyol.

A les 2 del migdia la comitiva es traslladarà a l'escola on serà rebuda per la directora del centre, Marta Casas, així com per la resta de membres de l'equip directiu amb qui compartiran un dinar amb les direccions dels diferents centres educatius del municipi.

A partir de 2/4 de 4 de la tarda, es realitzarà la descoberta d'una placa commemorativa. L'acte finalitzarà amb una xocolatada i animació infantil per a totes les famílies.