Xiula arribarà diumenge al Kursaal acompanyat d'una orquestra de corda

"Descontrol Orquestral" és un concert pensat per a públic familiar amb les cançons del disc "Descontrol MParental"

Xiula actuarà a Manresa aquest diumenge
Xiula actuarà a Manresa aquest diumenge | Promocional
Redacció
05 de gener del 2023
Actualitzat a les 11:55h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 8 de gener a les 6 de la tarda, el concert del grup Xiula que torna a Manresa amb Descontrol Orquestral, dins la programació del Petit Kursaal

Aquest és l'últim espectacle que ha fet Xiula per presentar el disc Descontrol MParental. Amb una orquestra de corda de deu músics, Xiula torna a l'escenari del Kursaal amb un espectacle refinat i terapèutic que emocionarà grans i petits, amb tota l'artilleria tècnica perquè el públic gaudeixi d'una experiència immersiva i del sentit de l'humor més tronat.

Aquest cop, el viatge serà a través de diferents moments de la criança, d'instants familiars ineludibles amb la intenció que tothom s'hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l'humor i la interacció amb el públic, els Xiula treballaran des de la seva oficina MP amb les vivències i les emocions del públic generant un espai de reflexió per a tota la família.

La banda liderada per Rikki Arjuna, Jan Garrido, Adrià Heredia i Marc Soto, estarà acompanyada per una orquestra de corda formada per Maria Roca, Aleix Puig, Xavi Alòs, Laia Besalduch, Sara Balasch, Miquel Còrdova, Imma Lluch, Amaia Ruano, Tais Costa i Oriol Martí. 

Les entrades per veure Xiula tenen un preu de 20 euros (15 euros per a menors de 12 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.