El Covisa Manresa torna a la competició rebent l'Industrias B al Pujolet

Els de Santa Coloma de Gramenet es troben sisens a la classificació, però no han guanyat en els tres últims partits

El Covisa Manresa tornarà a la competició dissabte
El Covisa Manresa tornarà a la competició dissabte | MFS
Redacció
05 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:13h
El Covisa Manresa torna a la competició després del parèntesi nadalenc rebent l'Industrias B dissabte a les 6 de la tarda al pavelló del Pujolet. L'Industrias porta una acceptable temporada tot i que fa tres jornades que no coneix la victòria.

Lluny del pavelló Nou de Santa Coloma ha jugat set partits amb dues victòries, (Eivissa i Picassent), tres empats (Barceloneta, Mataró i Hospitalet) i dues derrotes (Cerdanyola i Natació Sabadell).

En canvi, a casa seva de també set partits jugats, s'ha imposat en quatre ocasions amb un empat i dues derrotes. A un partit per finalitzar la primera volta, suma 22 punts essent sisè a la taula. Molta igualtat entre els dos equips en l'apartat de gols. Industrias n'ha fet 60 i rebut 41 mentre els manresans en tenen 57 a favor i 43 en contra.

El Covisa Manresa ha patit inconvenients durant la setmana pel que tindrà diverses baixes per al partit. Asis pateix un trencament al recte del quàdriceps, Iker Torné un esquinç al turmell i Ambrós per una postoperació d'un un transplantament capil·lar al que va ser sotmès en aquest període sense lliga però que no li dona temps arribar al partit per precaució medica. Aquestes tres baixes s'afegeixen a la del porter Sergio Arriero que té un partit de sanció del partit contra el Natació Sabadell. Qui entrarà a la convocatòria serà Xavi Cols. L'exjugador del Barça, Peñiscola i Viña Albali Valdepeñas farà el seu debut amb l'equip de las seva ciutat. Amb l'actual plantilla de 14 jugadors, Borja Burgos podria convocar algun jugador juvenil.

Els manresans estan en una privilegiada situació classificatòria. El tercer lloc a la taula amb 27 punts a només quatre punts del líder Cerdanyola i a tan sols un del segon, l'Hospitalet, es el lloc que ocupa l'equip del Pujolet a un partit per tancar la primera volta.