El Bages es quedarà sense «primer nadó de l'any» l'1 de gener

Sant Joan de Déu no té previsió d'assistir cap part el primer dia de l'any, que es demorarà a la matinada d'aquest dilluns

L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa no registrarà cap naixement aquest 1 de gener
L'hospital Sant Joan de Déu de Manresa no registrarà cap naixement aquest 1 de gener | Àlex Marín
01 de gener del 2023
Actualitzat el 02 de gener a les 16:44h
El Bages es quedarà sense "primer nadó de l'any" aquest 1 de gener segons les previsions d'Althaia, ja que a Neonatologia de l'hospital Sant Joan de Déu calculen que el proper naixement es produirà la matinada d'aquest dilluns, o sigui, ja en dia 2 de gener.

Així, la tradicional notícia del dia 1 de gener amb el primer naixement a la comarca, i fins i tot, generalment, la primera "parelleta" nascuda a la comarca, el primer nadó nen i la primera nadó nena, no serà possible aquest 2023, si no hi ha un avançament de part, que segons han explicat des d'Althaia a NacióManresa, no s'espera hores d'ara.

El Zakaria, de Palafrugell, ha estat el primer nadó nascut a Catalunya aquest 2023. Passava només un minut de la mitjanit quan ha nascut. Pesava 3,180 quilograms i ha nascut a l'hospital de Palamós. És el Zakaria, fill de la Meryem i el Mohamed, una família resident a Palafrugell.