Pau Nacenta i Lluïsa Ratera s'imposen a la Sant Silvestre Manresana

Entre corredors i caminadors s'ha superat la xifra màxima marcada per l'organització

Sortida de la Sant Silvestre Manresana
Sortida de la Sant Silvestre Manresana | Cube
Redacció
26 de desembre del 2022
Actualitzat el 28 de desembre a les 14:41h
El manresà Pau Nacenta i la santpedorenca Lluïsa Ratera s'han imposat aquest dilluns, dia de Sant Esteve en una gairebé primaveral Sant Silvestre Manresana - Memorial Dolors Garcia organitzada pel Grup Cube i que arribava a l'onzena edició. La prova, que tornava a la normalitat després de la pandèmia, ha registrat un ple absolut entre corredors i caminants i ha superat els 500 participants, xifra màxima marcada per l'organització.

Pau Nacenta s'ha imposat en els 10 quilòmetres de cursa amb un temps de 36'22", seguit a més d'un minut i mig per Rubén López, amb 37'58". Tercers, han arribat plegats Adrià López i Roger Gómez, amb un temps de 38'40".

En categoria femenina, s'ha imposat Lluïsa Ratera, que ha aturat el cronòmetre en 48'42". Darrere d'ella ha entrat Mar González amb un temps de 48'57". Tercera ha estat Amanda Sanz, amb 49'31".

El circuït mantenia l'estructura de sempre amb un 90% de sòl de terra, rodejant el polígon i creuant la C-55 i l'autopista per passos inferiors. L'alcalde Marc Aloy, que també ha participat a la prova, i el regidor d'Esports, Antoni Massegú, han estat els responsables de lliurar les medalles als guanyadors.