El Pessebre Vivent del Bages omple totes les sessions de Sant Esteve

Les Torres de Fals reviuen les escenes típiques de Nadal en un entorn inigualable

El Pessebre Vivent del Bages manté el seu atractiu de sempre
El Pessebre Vivent del Bages manté el seu atractiu de sempre | ACR Fals
26 de desembre del 2022
Actualitzat el 27 de desembre a les 10:02h
El Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals ha omplert les dues sessions d'aquest dia de Sant Esteve amb 600 persones de públic, després de l'estrena del passat cap de setmana. El pessebre vivent més tradicional de la comarca ha repetit escenes a l'entorn privilegiat de la Torres de Fals, amb pastors treballant o parlant vora el foc, mercats, el pessebre, l'àngel anunciador o els tres reis avançant entre muntanyes fins a Betlem. Però també dels romans i Herodes. En total, són 24 escenes en un recorregut circular que dura, aproximadament, una hora.

Després de l'estrena del passat cap de setmana, el Pessebre Vivent del Bages ha penjat el cartell de complet aquest dilluns, un dia que s'ha assemblat poc a les escenes de fred intens que habitualment acompanyen la ruta a l'entorn de les Torres de Fals, amb una temperatura molt suportable tant per al públic com per als figurants.

L'ACR de Fals oferirà encara set sessions més del Pessebre Vivent del Bages, l'1, 6 i 7 de gener, a les 6 i a les 7 de la tarda, i una última representació el 8 de gener a les 6 de la tarda. Com és habitual als darrers anys, per evitar aglomeracions, les entrades per al Pessebre Vivent del Bages només es poden adquirir de forma anticipada a través d'aquest enllaç.
 

Públic esperant per entrar al Pessebre Vivent del Bages. Foto: ACR Fals