La big band de l'Escola de Música de Sallent publica una nadala per desitjar bones festes

Han gravat "Christmas Never Gets Old" del britànic Jamie Cullum

L'Small Miller Band interpretant la nadala
L'Small Miller Band interpretant la nadala | EMSllt
Redacció
24 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:12h

L'Small Miller Band, la big band de joves músics de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent, ha publicat la nadala Christmas Never Gets Old del britànic Jamie Cullum, per desitjar bones festes a tothom.

L'Small Miller Band neix fruit d'una necessitat de buscar un espai on fer música amb olor de jazz. La formació va néixer ara fa 12 anys i per ella ja han passat més de 60 alumnes, alguns dels quals ja estan cursant estudis superiors de música. El seu responsable i ànima del grup és el director Pepe F. Balasch. El grup és força estable, cada curs compta amb noves incorporacions però també alguna baixa.

S'han realitzat diversos projectes que han aconseguit motivar l'alumnat, com un intercanvi amb l'Escuela Municipal de Barañain, a Pamplona, i també han fet projectes amb la figura del món del jazz, Perico Sambeat, el qual va treballar els seus propis temes amb els alumnes que finalment els van interpretar conjuntament en un concert a Sallent. La intenció de la Small Miller Band, és afiançar-se i obrir-se camí en el món del jazz.