Súria promou la construcció de cinc àrees tancades de contenidors

És una proposta dels pressupostos participatius

Imatge d'arxiu d'uns contenidors de brossa a Súria
Imatge d'arxiu d'uns contenidors de brossa a Súria | AjSú
Redacció
24 de desembre del 2022
Actualitzat a les 9:20h
L'Ajuntament de Súria iniciarà properament les obres de construcció de cinc àrees tancades de contenidors als barris de Salipota i Sant Jaume. L'objectiu d'aquesta actuació és contribuir a la millora del sistema de recollida i afavorir la integració d'aquestes zones d'aportació dins del paisatge urbà.

El projecte i contractació de les obres van ser aprovades el passat mes de novembre per la Junta de Govern Local. Es tracta d'una millora sol·licitada per les respectives Associacions de Veïns, dins dels pressupostos participatius de l'Ajuntament.

Les àrees de contenidors incloses en aquesta actuació se situaran al barri de Sant Jaume, del carrer Àngel Guimerà al passeig entre la calçada i el riu Cardener, a l'alçada de l'establiment Cal Gal, i al barri de Salipota, al final de l'avinguda del Cardener (a entorn de l'Escola Salipota i de la zona del Mirador), carrer Joan Maragall i carrer Font del Ferro. En el cas de les àrees de contenidors de l'avinguda del Cardener, les obres comportaran un petit desplaçament en relació amb les ubicacions actuals.

El plànol d'ubicació de les àrees de contenidors incloses és el següent:
 

Plànol de les àrees de contenidors incloses en el projecte de construcció de tancaments. Foto: AjSú


La coordinació del projecte és a càrrec de l'àrea municipal d'Urbanisme. El pressupost d'execució és de 33.862,16 euros, IVA inclòs.
Arxivat a