Últims dies abans de l'estrena del nou edifici de l'escola La Serreta de Santpedor

A finals del 2020 el departament d'Educació va iniciar les obres de la nova escola en uns terrenys cedits per l'Ajuntament

Nou edifici de l'Escola La Serreta
Nou edifici de l'Escola La Serreta | AjStp
Redacció
22 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:12h
El nou edifici de l'escola La Serreta de Santpedor ja està a punt. Amb les obres ja finalitzades, aquests últims dies la brigada municipal i l'equip del centre ha estat ultimant el trasllat per a poder iniciar les classes amb normalitat al nou edifici tornant de vacances de Nadal, el 9 de gener de 2023.

A finals del 2020 el departament d'Educació va iniciar les obres de la nova escola en uns terrenys cedits per l'Ajuntament de Santpedor, molt a prop de l'escola actual. El Consistori, per la seva banda, també ha urbanitzat aquest any el carrer Pau Casals, que serà l'accés al nou edifici.

Les noves instal·lacions de la Serreta mantindran el centre amb una sola línia educativa i posaran fi als barracons, on s'ha situat l'escola des dels seus inicis. El nou edifici compta amb 2.320 metres quadrats i amb una capacitat de 225 alumnes distribuïts en dues plantes.  L'espai dedicat a educació infantil disposa de tres aules, serveis, aula de psicomotricitat, tutoria i magatzem i a la planta de primària hi ha deu aules a més de cuina, magatzem, lavabos i les zones comunes. L'escola també compta amb una sala polivalent amb un escenari i vestidors, una àrea d'administració i consergeria i un espai per a l'AFA. 
Arxivat a