Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 28 de març

Mercat dominical, ocupació de via pública, incendi en un habitatge, columna de fum i incidència en el subministrament elèctric

Redacció
29 de març del 2010
Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Mercat dominical
Vigilància i control del mercat dominical (venda no sedentària), amb especial atenció a aquelles activitats amb limitacions regulades que podrien estar relacionades amb la venda il•legal i/o antireglamentària. Amb aquest servei es potencia la prevenció i la vigilància davant de possibles furts.

Ocupació de Via Pública
La trucada d'un veí  de la població alerta sobre la presència de diferents residus i  material d'obra en un dels carrers de la Vila. Un cop revisat l'expedient corresponent es realitzen els tràmits oportuns.

Incendi en un habitatge
La Policia Local és alertada, per Bombers,  comunicant un incendi en un habitatge. Desplaçats amb urgència fins al lloc, on es pot comprovar que aquest incendi e no ha afectat l' interior de la vivenda i que hauria tingut el seu origen en la ignició de la sutja de la llar de foc. Fins el lloc es desplacen dos dotacions de Bombers, que extingeixen el foc.

Columna de fum
Diferents trucades alerten, de una columna de fum annexa a un dels polígons de la Vila.. Desplaçats cap a la zona de conflicte, es realitzen les comprovacions oportunes sense èxit, no localitzant-se ni  l'origen ni identificar-ne les causes. Si bé el fum ha estat vist per diverses persones, no trobant més indicis de foc, se'n desprèn que podria tractar-se d'una crema de rostolls controlada, si bé no autoritzada.

Incidència en el subministrament elèctric
Una avaria en el subministrament elèctric deixa a 166 vivendes de la Vila  sense servei, fet que provoca un allau de trucades al cos de guàrdia de la Policia Local. Vista la gran afectació de la incidència s'activa el protocol de gestió i coordinació amb els serveis de subministrament fins a la solventació de l'avaria, i el restabliment del subministrament als veïns afectats.

Informació actualitzada a la web de laPoliciaLocaldeSallent.