El CB Artés fa el més difícil contra l'SD Espanyol, però acaba perdent (53-58)

Els bagencs recuperen un desvantatge de 15 punts a falta d'un minut, però els surt creu als instants finals

El Gran Via CB Artés ha perdut contra l'SD Espanyol
El Gran Via CB Artés ha perdut contra l'SD Espanyol | Hasmukh Kerai
18 de desembre del 2022
Actualitzat a les 22:36h
L'esforç que ha fet el Grup Via CB Artés per recuperar un desavantatge de 15 punts contra l'SD Espanyol a l'últim minut, s'ha esfumat als darrers segons del partit per caure finalment, 53-58, en un partit que sempre els ha anat a la contra.

Des del 7-7 del minut 3 del primer quart, el Grup Via CB Artés ha anat tot el partit a remolc del marcador de l'SD Espanyol, aquest diumenge. Tot el partit excepte el 53-53 a falta de poc més d'un minut per finalitzar-lo, tot i que finalment s'ha esfumat.

Malgrat un bon percentatge de tirs de 2, amb un 60%, l'escassa efectivitat dels jugadors del Bages des de la línia de 3 punts, amb només 3 encerts de 34 llançaments, ha estat unh pes molt important per aguantar les embranzides visitants.

A partir del 7-7, els pericos han posat punts entre els dos tampteigs fina arribar a la màxima diferència en tot el partit de 15 punts, 20-35, a falta de 3 minuts per acabar el segon quart. A partir d'aquí, els artessencs han anat retallant el marcador poc a poc fins que han fet el tir lliure que donava el 53-53 a falta de poc més d'un minut per acabar el partit. A partir d'aquí, l'SD Espanyol no ha fallat i, en canvi, els locals han errat els dos triples que han intentat.

El millor home local ha estat Ferran Mas amb 20 punts, seguit d'Arnau Cumelles, amb 10. Amb aquesta derrota, el Grup Via CB Artés es manté en tercera posició, empatat a victòries amb l'SD Espanyol i el Vedruna Gràcia.