La Pirinaica tanca l'any amb una derrota ajustada al camp de la Unificación Llefiá (2-1)

Els manresans han tingut les seves opcions, però han acabat perdent

La Pirinaica ha sortit derrotada de Badalona
La Pirinaica ha sortit derrotada de Badalona | U. Llefiá
18 de desembre del 2022
Actualitzat a les 22:43h
El FC Pirinaica ha tancat l'any amb una nova derrota, en aquesta ocasió al camp de la Unificación Llefiá, per un ajustat 2-1. Els jugadors de la Mion han tingut les seves opcions per puntuar a Badalona però finalment no ha pogut ser.

La Unificación s'ha avançat en el marcador en el minut 12 amb un gol afortunat d'Oriol Martínez després d'un rebot. Els manresans han aconseguit empatar al minut 54 de penal, amb gol de Nasi, però finalment Traoré, des de dins l'àrea petita, ha fet el gol definitiu.

Els de la Mion tanquen aquest any històric en plena dinàmica negativa i molt a prop dels llocs de descens, en tretzena posició. Tornaran de la pausa de Nadal el proper 8 de gener rebent a la Pirinaica el CF Balaguer.