El CB Navàs no té cap opció a Esparreguera (83-65)

Un parcial inicial de 38-14 entre el primer quart i part del segon ha sentenciat gairebé el partit abans d'arribar al descans

El CB Esparreguera s'ha mostrat molt superior al CB Navàs
El CB Esparreguera s'ha mostrat molt superior al CB Navàs | CB Esperraguera
17 de desembre del 2022
Actualitzat el 18 de desembre a les 22:34h
El CB Navàs Viscola no ha tingut cap opció de victòria aquest dissabte a la pista del Tenea CB Esparreguera on ha perdut per 83-65 un partit en què els del Bages no han tingut capacitat de reaccionar en cap moment.

El matx s'ha posat de pujada per als visitants des del primer moment. El parcial del primer quart ha deixat clar quina seria la dinàmica del partit, 26-14. Lluny de reaccionar, els bagencs han començat el segon quart encaixant un parcial de 12-0, per a 38-14, que els allunyava molt d'una possible reacció, encara al minut 4 del segon període.

Malgrat que els bagencs han maquillat una mica el resultat abans d'arribar al descans, 46-29, les diferències han tornat a acostar-se als 20 punts sense arribar-hi durant el tercer període, 53-34 i 55-36, un coixí que ha estat administrat pels del Baix Llobregat per arribar al final del partit sense ensurts.

Els jugadors més valorats del CB Navàs Viscola han estat Planell, amb 11 punts i 12 rebots, Sims amb 17 punts i Alba amb 13.

Amb aquesta inesperada derrota, els navassencs se situen quarts a la taula -que pot convertir-se en cinquens aquest diumenge- amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes. La propera jornada rebran el CB Valls Òptiques Teixidó. Serà ja el 7 de gener a 2/4 de 8 del vespre.