Bages Educa reuneix més de 170 persones que aprenen les claus de l'educació emocional

Els especialistes Xavi Bonastre, Laia Mestres i Miquel Missé s'adrecen a la comunitat educativa en una nova edició de la jornada organitzada des del Consell Comarcal del Bages

La sessió de Bages Educa ha tingut lloc a la sala Els Carlins
La sessió de Bages Educa ha tingut lloc a la sala Els Carlins | CCBages
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat a les 18:20h
La jornada Bages Educa ha recuperat el poder de convocatòria i aquest dilluns a la tarda més de 170 persones de la comunitat educativa han seguit una sessió en què s'han plantejat recomanacions i eines per millorar el procés d'aprenentatge a través de l'educació emocional.

La sala de teatre Els Carlins de Manresa ha estat l'escenari d'una jornada organitzada des de l'àrea d'Educació del Consell Comarcal del Bages adreçada a professionals de l'educació i a famílies. La consellera de l'Àrea d'Educació i Cultura del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, va donar la benvinguda al públic i va agrair-los l'assistència.

Tres ponents
La sessió ha comptat amb les ponències de Xavi Bonastre, Laia Mestre i Miquel Missé que han aportat coneixement i recomanacions en matèria d'educació emocional des dels àmbits de la família, de l'escola i l'institut i des d'una perspectiva de gènere. Xavi Bonastre és formador en educació emocional de SEER, entitat de referència en l'àmbit de l'educació i la salut i compta amb àmplia experiència en la facilitació de grups i en l'abordatge del bullying.

Laia Mestres és professional de l'educació emocional amb una àmplia experiència en la implementació de projectes integrals de desenvolupament emocional dirigits a la comunitat educativa. I, finalment, Miquel Missé és sociòleg i activista trans, treballa com a consultor i formador en l'àmbit de les polítiques públiques per la diversitat sexual i de gènere i la promoció d'una cultura trans plural i crítica.