El tribut a Joaquín Sabina i a Joan Manuel Serrat «Dos pájaros y un trío» arribarà divendres al Kursaal

El concert estarà interpretat per José Manuel del Río Gómez i Txema Aguirrebeitia, que estaran acompanyat a l'escenari per una banda de vuit músics

José Manuel del Río Gómez i Txema Aguirrebeitia interpreten Serrat i Sabina
José Manuel del Río Gómez i Txema Aguirrebeitia interpreten Serrat i Sabina | Promocional
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat a les 18:24h
El Kursaal acollirà aquest divendres, 16 de desembre a les 8 del vespre, el concert Dos pájaros y un trío, un espectacle musical protagonitzat per dotze músics i cantants que interpreten les grans cançons de dos dels mites de la cançó d'autor, Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina. És un tribut a la parella musical que ha fet vibrar el públic de tot el món amb les seves cançons.

En aquest espectacle, José Manuel del Río Gómez i Txema Aguirrebeitia es posen a la pell dels dos cantautors per reviure cançons tan mítiques com Mediterráneo, Penélope, Paraules d'amor, Y nos dieron las 10, Quién me ha robado el mes de abril...

La banda que acompanya a José Manuel del Río Gómez i Txema Aguirrebeitia està integrada per Carlos Arriezu (piano), Xavi Folch (baix i contrabaix), Ignacio Ruíz Pinilla (bateria), Max Canalda i Joselu Arriezu (guitarres), Jesús M. Santos (trompeta), Pachi Urchegui (trompeta i fiscorn), Vicente Ferrer (trombó) i Pedro Gorraiz (saxo i flautes). 

Les entrades per veure Dos pájaros y un trío tenen un preu de 25 euros (22 euros per a majors de 65 anys, Carnet Galliner i 12 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.