Agustí Comas serà el candidat d'ERC a l'alcaldia de Santpedor a les municipals de 2023

Agafarà el relleu de Xavier Codina que, després de dos mandats a l'alcaldia, ha decidit no optar a la reelecció

Agustí Comas serà el candidat d'ERC a Santpedor a les eleccions municipals de 2023
Agustí Comas serà el candidat d'ERC a Santpedor a les eleccions municipals de 2023 | ERC
Redacció
15 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:02h
La secció local d'ERC a Santpedor ha escollit, mitjançant la celebració d'una assemblea interna, Agustí Comas per encapçalar la llista republicana en les pròximes eleccions municipals del 2023. D'aquesta manera, Comas agafa el relleu de l'actual alcalde Xavier Codina que ha decidit no optar a la reelecció després de dos mandats al capdavant de l'Ajuntament.

El nou candidat ha agraït a la militància "la confiança per poder liderar aquest projecte", un repte que afronta "amb molta il·lusió i responsabilitat". En especial, ha volgut remarcar la rellevància que ha tingut Xavier Codina i Laura Vilagrà "per arribar a fer aquest pas". "Vull agrair a en Xavier i la Laura per convidar-me a participar en el món de la política. Són dues persones que van confiar en mi en el seu dia i que ara m'han donat l'oportunitat d'arribar a ser candidat a l'alcaldia del poble que estimo", ha expressat Comas.

El candidat republicà també ha volgut remarcar la importància de l'equip que l'acompanyarà en aquest repte amb l'objectiu d'encapçalar "un nou projecte de poble que sigui encara millor i més cohesionat dins de la diversitat. Santpedor és un poble divers i hem de ser capaços d'aglutinar aquesta diversitat i donar resposta a les necessitats de la gent".

"Seguim millorant Santpedor", el 16 de desembre
Comas serà presentat públicament com a candidat aquest divendres, 16 de desembre, en un acte obert en què l'acompanyaran la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, i l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, que farà públic l'anunci del seu relleu. L'acte se celebrarà al convent de Sant Francesc a les 7 de la tarda i es parlarà sobre el municipi i el seu futur. En acabar, els assistents podran compartir una estona de tertúlia tot prenent una copa de vi de la DO Pla de Bages.