Aguilar de Segarra organitza una marxa amb tractors a favor de «La Marató»

El municipi també viurà altres iniciatives aquest diumenge organitzades per Encants d'Aguilar

Aguilar de Segarra viurà una marxa de tractors a favor de «La Marató»
Aguilar de Segarra viurà una marxa de tractors a favor de «La Marató» | Àlvar Llobet
Pere Fontanals
14 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:38h
Encants d'Aguilar organitzarà aquest diumenge una marxa amb tractors a favor de La Marató de TV3 des del castell de Castellar fins al castell de Boixadors, en un recorregut de 33,5 quilòmetres que es farà, aproximadament, en quatre hores. La sortida es farà a les 9 del matí i qui vulgui participar-hi ha de trucar al Miquel al número de telèfon 696 15 17 30.

L'entitat organitzarà diumenge tres activitats més per ajudar en la investigació contra les malalties cardiovasculars. De 9 a 10 del matí al Local Social d'Aguilar de Segarra s'hi farà una sessió de càrdio-tono dirigida per Ester Garcia. Qui s'hi vulgui inscriure, l'ha de trucar al 626 93 46 32.

Davant del Local Social, a les 10 del matí, sortirà l'activitat 1 hora de resistència en BTT per equips a càrrec de Singletrack. La cursa és apta per a tothom i els equips es formaran abans de la sortida. Les inscripcions s'han de fer trucant a la Neus al 665 61 36 17.

Finalment, a partir de les 11 del matí al Local Social del poble es portarà a terme una Matinal de jocs en equip per a totes les edats. Qui vulgui participar-hi ha de trucar a la Montserrat al 646 18 33 91.

Les butlletes per participar en qualsevol de les activitats valen 8 euros i inclouen l'esmorzar i una participació en un sorteig. L'Ajuntament d'Aguilar de Segarra col·labora amb l'organització.