El Cicle per a majors 65 anys del Kursaal acabarà temporada dimecres amb l'Orquestra Selvatana

L'espectacle té les entrades exhaurides des de fa setmanes

L'Orquestra Selvatana tancarà la temporada de la Gent gran del Kursaal
L'Orquestra Selvatana tancarà la temporada de la Gent gran del Kursaal | Promocional
Redacció
13 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:52h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dimecres, 14 de desembre a les 6 de la tarda, un concert de l'Orquestra Selvatana que servirà per cloure el cicle de Gent Gran d'aquesta temporada de tardor, un concert que té les entrades exhaurides des de fa setmanes. 

Amb una banda de setze músic i quatre solistes extraordinaris, l'Orquestra Selvatana oferirà un concert que inclourà des d'un homenatge a Pau Donés fins a una selecció de temes immortals, passant pels musicals de Broadway com Moulin Rouge. També oferirà música de circ amb algunes de les peces musicals més emblemàtiques del Circ du Soleil. I per descomptat, l'orquestra originària de Cassà de la Selva oferirà també tot un repertori de música catalana amb sardanes, havaneres, cançó tradicional i molt més.

Gairebé dues hores de música, sota la direcció musical de Santi Escura, direcció artística i arranjaments d'Eliseu Quintana, i com a solistes (Noelia Mora - soprano, Victòria Huguet - soprano, Xavier Dealbert - tenor, i Miquel Gili - baríton).