Afectacions de trànsit per plantació d'arbres a l'avinguda Països Catalans de Manresa

De dimarts a dijous de les 7 del matí a les 7 de la tarda es prohibirà l'estacionament i es tallarà el sentit de circulació de vehicles des de la rotonda dels Cinemes Bages Centre en direcció a la carretera de Viladordis

Dimarts comença la plantació d'arbres a l'avinguda dels Països Catalans
Dimarts comença la plantació d'arbres a l'avinguda dels Països Catalans | AjM
Redacció
12 de desembre del 2022
Actualitzat a les 18:13h
El Servei de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha informat que, dins els treballs de plantació de l'arbrat, actuació corresponent al projecte d'urbanització de l'avinguda dels Països Catalans, entre la carretera de Viladordis (enllaç amb la nova rotonda) i el carrer Caietà Mensa (Polígon Els Trullols), hi haurà diverses afectacions a la mobilitat.

Del dimarts 13 al dijous 15 de desembre de les 7 del matí a les 7 de la tarda, es prohibirà l'estacionament i es tallarà el sentit de circulació de vehicles de l'avinguda Països Catalans (des de la rotonda dels Cinemes Bages Centre) en direcció a la carretera de Viladordis.

Es preveu plantar 81 plàtans (Platanus acerifolia). Després de l'acabament de les obres d'urbanització d'aquest espai de la ciutat, restava pendent la plantació d'arbres que es va programar per aquest mes de novembre, unes dates més idònies amb l'objectiu d'evitar la calor.