El Covisa Manresa rebrà dissabte l'ETB Calvià per continuar a la part alta de la taula

Els manresans porten tres victòries consecutives, mentre que els balears porten quatre jornades sense vèncer

El Pujolet tornarà a tenir partit del Covisa Manresa dissabte
El Pujolet tornarà a tenir partit del Covisa Manresa dissabte | MFS
Redacció
09 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:24h
Després de tres victòries consecutives, el Covisa Manresa s'enfrontarà aquest dissabte a les 4 de la tarda a l'ETB Calvià, filial aquesta temporada del Mallorca Palma Futsal. Les perspectives manresanes són diferents a jornades anteriors ja que l'equip agafat altre cop bones sensacions de joc, confirmades en llocs complicats com Mataró o Picassent.

L'ETB Calvià es vuitè a la taula amb 18 punts. A la darrera jornada va perdre amb el Canet. És un equip que a fora ha guanyat en tres ocasions (Barceloneta, Mataró i Picassent), ha empatat en una (l'Hospitalet) i ha caigut derrotat a Cerdanyola i Santa Coloma. A casa seva ha jugat sis partits, amb dues victòries, dos empats i dues derrotes. Hores d'ara porta quatre jornades seguides sense conèixer la victòria. Ha rebut 49 gols, per 37 els bagencs, i n'ha marcat 50, per 47 dels de Borja Burgos.

Pel que fa a Covisa Manresa, és a nomes tres punts del segon lloc que manté l'Hospitalet Bellsport. El porter Arriero està entrenant altre cop amb normalitat però caldrà esperar decisions per conèixer el seu futur mes o menys immediat.

Amb les incorporacions de Marc Riba i Pere Aran, la plantilla agafa un aire mes competitiu a l'espera de veure les seves evolucions. El d'Òdena no anirà convocat aquest dissabte al disposar d'un tema personal previst de fa temps, mentre Borja Burgos decidirà què fer amb Pere Aran, que haurà completat nomes dues sessions amb l'equip.