El prestigiós cor nord-americà The Black Heritage Choir actuarà diumenge al Kursaal

Oferiran un concert de gospel per reviure les mítiques cançons del disc "Amazing Grace" d'Aretha Franklin

The Black Heritage Choir homenatjarà Aretha Franklin al Kursaal
The Black Heritage Choir homenatjarà Aretha Franklin al Kursaal | Promocional
Redacció
09 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:35h
Procedents de l'estat nord-americà de Mississippi, arribarà aquest diumenge a les 6 de la tarda al KursaalThe Black Heritage Choir, per celebrar els cinquanta anys d'un dels enregistraments que continua influint en els estàndards d'interpretació de la música afroamericana, Amazing Grace d'Aretha Franklin.

Aretha Franklin va gravar Amazing Grace al cor negre de Los Angeles fa prop de 50 anys; el 13 i 14 de gener de 1972 en una petita església del barri de Watts. Va tornar a ser la filla del predicador i va deixar per a la història del gospel, amb la col·laboració de James Cleveland i la coral Southern Califòrnia Community Choir, el seu disc més venut. 

Amazing Grace és un dels discs més bonics de la música popular del segle XX. El repertori, amb picades d'ullet a la modernitat de Marvin Gaye i Carole King i perles de la nova tradició creada per Thomas Dorsey i Herbert Brewster, està tret dels llibres d'himnes que es podien trobar a qualsevol església negra a l'edat daurada del gospel.

El prestigiós cor nord-americà, dirigit per Jerry Calvin Smith, actuarà per primera vegada al Kursaal amb aquest concert dedicat a Aretha Franklin. 

Les entrades per veure Amazing Grace tenen un preu de 35 euros (30 euros per a majors de 65 anys, Carnet Galliner, escoles de música i menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.