Tempo porta «Campanilla, una aventura musical» a Balsareny

Aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Sala del Sindicat

«Campanilla, una aventura musical» arribarà dissabte a Balsareny
«Campanilla, una aventura musical» arribarà dissabte a Balsareny | Promocional
Pere Fontanals
09 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:39h
El cicle Tempo de Balsareny ha programat aquest dissabte el musical Campanilla, una aventura musical, de la companyia Mundo Imaginarium, que s'interpretarà a la Sala del Sindicat a partir de les 6 de la tarda.

Campanilla arriba al teatre musical en una nova adaptació de gran format per a tota la família. Una producció perquè nens i pares gaudeixin en família, visquin noves aventures i viatgin al món màgic de les Fades.

Sinopsi de Campanilla, una aventura musical

Campaneta i les seves amigues, la Fània, l'Iris i la Dilia, s'estan debilitant i perdent els seus poders. La pols de fades està desapareixent i no tenen forces per construir la primavera a temps, ni tan sols per volar. L'Arbre màgic Saucum, que els proporcionava la pols de fades, està completament sec i els nens hi han deixat de creure. Campaneta i les seves amigues, juntament amb el mestre Oifrag i el seu ajudant Benshee, hauran de trobar una solució per esbrinar perquè està desapareixent la pols de Fades, trobar una manera de viatjar al Món Real sense haver de volar i buscar els humans perquè tornin a creure-hi. El que no saben és que tot és un pla malvat tramat per un vell conegut de Mai Mai.

Les entrades es poden comprar anticipadament a aquest enllaç. També es podran adquirir a taquilla, però només amb pagament amb targeta.