L'infantil del Bàsquet Manresa no es classifica per a la Minicopa

Ha perdut el partit decisiu contra el Gran Canaria

L'equip infantil del Bàsquet Manresa no s'ha pogut classificar per a la Minicopa
L'equip infantil del Bàsquet Manresa no s'ha pogut classificar per a la Minicopa | MA Polo
08 de desembre del 2022
Actualitzat a les 17:56h
L'equip infantil del Bàsquet Manresa no repetirà presència a la fase final de la Minicopa. Els bagencs han perdut contra el Gran Canaria el duel decisiu per 76-55 i no seran a Badalona el proper mes de febrer. El partit ha estat equilibrat fins al final del tercer quart, quan el Bàsquet Manresa perdia només per cinc punts (49-44). Els últims deu minuts han estat de clar color canari i la classificació s'ha escapat als manresans. 

Els bagencs van començar amb força la fase de grups. Al primer partit, disputat el 6 de desembre, es van imposar amb claredat davant el Breogan (88-63). L'endemà, van jugar dos partits més. El Bàsquet Manresa també es va imposar al Fuenlabrada (74-60) i van mantenir el pols amb el Betis. D'aquesta forma, catalans i andalusos es jugaven a quaranta minuts qui passava directament a la Minicopa. Els verd-i-blancs van ser molt superiors i es van imposar per un clar 83-58. Això enviava el conjunt manresà a un darrer partit contra el Gran Canaria que ha tingut un desenllaç fatídic.

Qui sí que ha aconseguit la classificació és el manresà Marc Giménez Bulló, jugador de La Salle Manresa, que ha jugat aquest torneig convidat pel Barça.