El Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals oferirà dotze sessions aquestes festes de Nadal

Les entrades del pessebre més popular de la comarca només es poden comprar de forma anticipada per internet

El Pessebre Vivent del Bages tornarà el 17 de desembre
El Pessebre Vivent del Bages tornarà el 17 de desembre | ACR Fals
08 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:59h
Ja són a la venda per internet les entrades per al Pessebre Vivent del Bages, que aquestes festes de Nadal ofereixen dotze sessions, del 17 de desembre al 8 de gener, del popular acte nadalenc a l'immillorable entorn de les Torres de Fals. Per evitar aglomeracions a l'accés al pessebre, l'ACR de Fals repeteix fórmula, i les entrades només es podran adquirir de forma anticipada a través d'aquest enllaç.

El Pessebre Vivent del Bages repetirà escenes a l'entorn privilegiat de la Torres de Fals, amb pastors treballant o parlant vora el foc, mercats, el pessebre, l'àngel anunciador o els tres reis avançant entre muntanyes fins a Betlem. Però també els romans i Herodes. En total seran 24 escenes en un recorregut circular que dura, aproximadament, una hora.

Dotze sessions durant les festes

L'ACR de Fals oferirà dotze sessions del Pessebre Vivent del Bages, amb inici el proper dia 17 de desembre a les 6 de la tarda. Els seguiran el 18 i 26 de desembre i l'1, 6 i 7 de gener, a les 6 i a les 7 de la tarda. El tradicional pessebre vivent finalitzarà les seves sessions el 8 de gener amb una última representació a les 6 de la tarda.

Com arribar-hi?

Per arribar a les Torres de Fals, on es porta a terme el Pessebre Vivent del Bages, cal desplaçar-s'hi en vehicle privat. La millor manera de fer-ho és per l'Eix Transversal (C-25) des de Manresa en direcció a Lleida, agafant la sortida 123 en direcció a Fals. Passat el trencall del nucli de Fals, a la carretera està indicat el trencall per arribar a les Torres de Fals per un camí que també estarà senyalitzat amb torxes enceses.