A la venda noves funcions de «L'il·lusionista» d'en Peyu i d'«El meu primer Nadal al Kursaal»

Les entrades ja estan disponibles a la web i a les taquilles del Kursaal

En Peyu portarà «L'il·lusionista» al Kursaal el mes de març
En Peyu portarà «L'il·lusionista» al Kursaal el mes de març | Adrià Costa
Redacció
07 de desembre del 2022
Actualitzat a les 17:28h
La sala gran del Kursaal acollirà una segona funció de l'espectacle L'il·lusionista d'en Peyu. Serà el dissabte 25 de març a les 5 de la tarda. La sessió programada pel mateix dissabte a les 8 del vespre -que es va posar a la venda junt amb la resta de la programació dissabte passat- ja té les entrades exhaurides.

A més a més també s'ha programat la tretzena sessió de l'espectacle per a públic familiar del Servei educatiu del Kursaal El meu primer Nadal al Kursaal. Serà el divendres, 30 de desembre a les 12 del migdia a la sala petita del Kursaal. En aquests moments ja hi ha deu funcions de les dotze inicialment programades que estan exhaurides.

La trena, funció accessible el 29 de gener a les 12 del migdia

Per altra banda, des de dissabte passat hi ha també a la venda una tercera funció de La trena, programada pel diumenge 29 de gener a les 12 del migdia, una sessió adaptada amb subtítols i amb audiodescripció.

Les entrades d'aquestes noves funcions, així com els espectacles per a tota la temporada es comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.