1 de 10
Estrangeria

Xerrada sobre la reforma del reglament d'estrangeria, divendres a la Mesquita El Fath de Manresa

L'acte anirà a càrrec del coordinador municipal del Programa de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Manresa, Josep Vilarmau

Imatge de la xerrada informativa del 16 de novembre passat al local dels sindicats | AjM
per Redacció, 7 de desembre de 2022 a les 15:09 |
Aquest divendres, 9 de desembre, a 1/4 de 6 de la tarda, a la Mesquita El Fath, tindrà lloc una segona xerrada informativa a Manresa sobre la reforma del nou reglament d'estrangeria aprovada l'estiu passat pel govern espanyol. La reforma afecta punts com la contractació en origen i aspectes vinculats als arrelaments social, laboral i familiar.

L'acte anirà a càrrec del coordinador municipal del Programa de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Manresa, Josep Vilarmau, i comptarà amb la presència del regidor de Nova Ciutadania i Cooperació, Jamaa Mbarki.


La xerrada està organitzada per la Comunitat Islàmica del Bages - Mesquita El Fath i té el suport de l'Ajuntament de Manresa. L'acte respon a la necessitat d'apropar les novetats de la reforma del nou reglament a la població afectada i interessada. La xerrada tindrà lloc als locals de la mesquita, al camí de la Cova número 1.

El 16 de novembre passat ja va tenir lloc una primer xerrada informativa, en aquell cas organitzada pel servei de CITE-CCOO als locals dels sindicats, i que també va tenir el suport de l'Ajuntament. L'acte va congregar aleshores una alta presència de públic.
Participació