El Mercat de Nadal de Sant Fruitós ampliarà l'oferta de parades i estrenarà pista de gel

Serà els dos propers caps de setmana, sota el Cobert de la Màquina de Batre

El Mercat de Nadal se situarà sota el Cobert de la Màquina de batre
El Mercat de Nadal se situarà sota el Cobert de la Màquina de batre | AjSFB
Redacció
06 de desembre del 2022
Actualitzat a les 17:48h
Sant Fruitós de Bages donarà la benvinguda a les festes de Nadal aquest dissabte 10 de desembre amb la posada en funcionament de la segona edició del Mercat de Nadal, que enguany ampliarà la seva oferta de parades i estrenarà una pista de gel al seu entorn.

Segona edició del Mercat de Nadal

Els dies 10 i 11 i 17 i 18 de desembre el Cobert de la Màquina de Batre acollirà la segona edició del Mercat de Nadal amb comerç local, productes d'artesania, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques per a tots els públics.

En aquesta edició, el mercat ampliarà les vint parades d'estil nòrdic de l'any passat, amb deu estands més que s'ubicaran entorn de tota la plaça Onze de Setembre per fer créixer aquesta proposta nadalenca.

Els visitants al Mercat podran gaudir amb tota mena de propostes de grups musicals i d'entitats locals, així com amb la visita del Pare Nadal, del patge reial i també un tió popular.

Totes les activitats paral·leles al mercat es poden trobar a aquest enllaç i a les xarxes socials municipals

Pista de gel Serendipity On Ice

La gran novetat d'aquesta edició del Mercat de Nadal és la instal·lació d'una pista de gel per tal que petits i grans puguin gaudir d'aquesta proposta lúdica.

La pista estarà en funcionament des del 10 de desembre i fins al 22 de gener, el darrer dia de la Festa Major d'Hivern del municipi. La pista estarà oberta de dilluns a dijous, de 5 de la tarda a les 9 del vespre, i els divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius, de les 11 del matí a les 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 9 del vespre.

La instal·lació disposarà d'un espai per al lloguer de patins i les escoles del municipi també podran fer-ne ús abans de començar les vacances escolars. Per a la instal·lació d'aquesta pista, s'utilitzarà aigua no tractada, és a dir aigua no potable no apta per al consum de boca.