1 de 10
El Pou de la Gallina

El Temes del Pou debatrà sobre el paper de les dones als mitjans de comunicació

Amb Pilar Goñi, del Grup Taelus, Freqüència, Ràdio Manresa i Canal Taronja, i Laura Serrat, periodista de Regió7 i El Pou de la gallina

Pilar Goñi participarà en la taula rodona del Pou de la gallina | Ràdio Manresa
per Redacció, 6 de desembre de 2022 a les 08:55 |
Aquest dimecres, 7 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, El Pou de la gallina organitza una taula rodona, dins del cicle Temes del Pou, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino, sobre les dones als mitjans de comunicació, amb la intervenció de Pilar Goñi, del Grup Taelus, Freqüència, Ràdio Manresa i Canal Taronja, i Laura Serrat, periodista de Regió7 i El Pou de la gallina.

Durant l'acte es presentarà la revista El Pou de la gallina de desembre, que dedica el tema central a la presència femenina en els mitjans de comunicació. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és el dramaturg i cineasta Esteve Soler.


Tot i que encara no és possible parlar d’una normalitat plena pel que fa a la presència femenina en els mitjans de comunicació en igualtat d’oportunitats i càrrecs de decisió, tot sembla indicar que hi som més a prop, després d’haver recorregut un camí no gens fàcil.

 

Participació