El Benfica i el VEF Riga també sumen la victòria a les seves lligues

El Limoges va vèncer el seu darrer partit de la lliga francesa
El Limoges va vèncer el seu darrer partit de la lliga francesa | Franceinfo
06 de desembre del 2022
Actualitzat a les 8:52h
El Limoges arribarà ple de moral al Nou Congost després de derrotar un equip d'Eurolliga com l'Asvel Villurbane (82-71). El proper rival del Baxi Manresa va decidir el triomf al tram final. El parcial del darrer quart va ser de 27-8 i va dictar sentència després de 30 minuts molt disputats. Bryce Jones i Nicolas Lang van ser els màxims anotadors del partit amb 28 i 20 punts respectivament. El Limoges és el cinquè classificat.

L'altre partit del grup el jugaran el Benfica i el VEF Riga. Els dos equips van imposar-se per marges superiors als deu punts als seus rivals. Els portuguesos segueixen líders imbatuts a Portugal mentre que els letons han escalat a la tercera posició de la lliga que comparteixen Estònia i Letònia